Ποιοί είμαστε

Γυναικολόγος

Στέλλα Ροΐδη

Στέλλα Ροΐδη
Γυναικολόγος

Στέλλα Ροΐδη

Η Στέλλα Ροΐδη γεννήθηκε το Μάιο 1981 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Μάντσεστερ Αγγλίας όπου έμεινε για πέντε χρόνια. Εκεί μετρά πάνω από 1000 φυσιολογικούς τοκετούς και εκπαιδεύεται σε υψηλού ρίσκου εγκυμοσύνες.

Το 2017 ολοκληρώνει την ειδικότητα στην Ελλάδα και ξεκινάει την εκπαίδευση της στην παιδική και εφηβική γυναικολογία στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Μετα από 4 χρόνια παίρνει επίσημα το τίτλο της ειδικής παιδογυναικολόγου μετα από εξετάσεις στο International Federation of Pediatric and adolescent gynecology  board(IFEPAG). Με την άρτια ιατρική της εκπαίδευση στην γυναικολογική ενδοκρινολογία, την εμπειρία και τη συνεχή επιστημονική της ενημέρωση φροντίζει για τις ανάγκες κάθε γυναίκας από τη παιδική ηλικία μέχρι την εμμηνόπαυση.

Μαία

Κατερίνα Ζαρίμη

Κατερίνα Ζαρίμη
Μαία

Κατερίνα Ζαρίμη

Η κ. Ζαρίμη Κατερίνα Κατάγεται από την Κύμη Ευβοίας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαιευτικής Αθηνών του ΤΕΙ Αθήνα. Αποφοίτησε το 2016 από την σχολή της και ολοκλήρωσε τη πρακτική της στο ΠΓΝΑ Αλεξάνδρας.

Τη χαρακτηρίζει η αγάπη της για τις γυναίκες και κύριο μέλημα της είναι να φροντίζει για κάθε μία ξεχωριστά και εξατομικευμένα. Είναι λάτρης του φυσιολογικού τοκετού και τον μητρικού θηλασμού. Με την άρτια εκπαίδευση της, συνεχή επιμόρφωση και εμπειρία της, είναι έμπρακτα δίπλα στους νέους γονείς λύνοντας απορίες και δίνοντας συμβουλές από τη πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο. Είναι υπεύθυνη και διοργανώνει μαθήματα προγεννητικής αγωγής στο ιατρείο αναλύοντας το μαγικό ταξίδι της εγκυμοσύνης, τη διαδικασία του τοκετού, το μητρικό θηλασμό και τη περίοδο της λοχείας.

Το ιατρείο

Φωτογραφία #0
Φωτογραφία #1
Φωτογραφία #2
Φωτογραφία #3